Tietoa tapahtumasta

Auto Show tarjoaa autonäyttelyjen ystäville ainutlaatuisen kokemuksen. Meillä on esillä laaja valikoima huolella rakennettuja autoja, uusia ja mielenkiintoisia automalleja kotimaasta sekä ulkomailta. Lisäksi luvassa on livemusiikkia.

Autoista, niiden varustelusta, entisöinnistä ja auton rakentamisesta innostuneille harrastajille ja laajemmalle yleisölle tarjoutuu tilaisuus nauttia upeasta viikonlopusta Auto Show -tapahtuman parissa, joka pidetään Aino Areenalla Järvenpäässä 30.9.-1.10.2023. Auto Show on kokoontumispaikka kaikille autoharrastajille, ja se koostuu monipuolisesta ohjelmasta, johon kuuluvat Jenkkiautonäyttely, X-treme Car Show sekä Rock'Roll Night -tapahtumat.

Tämä korkeatasoinen ja kansainvälinen autonäyttely tarjoaa mahdollisuuden ihastella harvinaisia autoja, intohimoisesti rakennettuja ja muokattuja harrasteajoneuvoja sekä tavata alan asiantuntijoita ja kauppiaita. Myös autojen rakentajia on paikanpäällä ja osaa autoista saattaa olla myös myynnissä. Joten jos etsit itsellesi harrasteautoa, tule katsomaan tarjontaa.

Viihdepuolella lavalle nousee useita tunnettuja livebändejä ja esiintyjiä, jotka takaavat viihtyisän tunnelman tapahtumassa. Viikonlopun ohjelma on suunniteltu niin, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Lauantai keskittyy enemmän aikuisille suunnattuun ohjelmaan, kun taas sunnuntai on omistettu erityisesti lapsiperheille. Tule mukaan nauttimaan intohimon ja autokulttuurin juhlasta!

Auto Show tarjoaa harrasteautojen ystäville unohtumattoman kokemuksen. Esittelemme huolella rakennettuja autoja, uusia mielenkiintoisia automalleja ja viihdettä.