Johnny and The Dodgers esiintyy päivällä

Johnny & the Dodgers - Iloista 50-luvun Rock'n'Rollia Aino Areenalla Järvenpäässä!

Tervetuloa nostalgisen rock'n'rollin ja 1950-luvun tunnelmaan, kun Johnny & the Dodgers astuvat lavalle Jenkkiautonäyttelyssä lauantaina 30.9. Aino Areenalla Järvenpäässä. Tämä suomalainen rock'n'roll -yhtye perustettiin Tuusulan Hyrylässä ja on ollut aktiivinen aina vuodesta 1979 asti. Johnny & the Dodgers on eittämättä Suomen rock-kuningas!

Bändi ei ole menettänyt vauhtiaan vuosien varrella, vaan he jatkavat edelleen aktiivisesti keikkailemista, tarjoten unohtumattomia musiikkielämyksiä. Heidän musiikkinsa yhdistelee taitavasti englannin- ja suomenkielistä musiikkia 50- ja 60-luvuilta, tuoden esille aikakauden parhaat hitit. Lisäksi, Johnny & the Dodgers ovat äskettäin levyttäneet kappaleota, jotka pohjautuvat legendaarisen Olavi Virran musiikkiin. Nämä kappaleet on sovitettu fiftarityyliin.

Johnny & the Dodgers ovat tunnettuja energisestä esiintymisestään ja tarttuvista rytmeistään. Heidän levyttämänsä kappale "Tyttö metsässä," alkuperäiseltä nimeltään "Girl in the wood," on saanut uuden, eteenpäin rullaavan rokkikattauksen. Jos haluat nauttia iloisesta ja mukaansatempaavasta rock'n'rollista ja fiftarimusiikista, tämä on juuri se oikea orkesteri sinulle!

Johnny & the Dodgersin vuoden 2020 kokoonpanoon kuuluvat Johnny Hailio (kitara & laulu), Kustaa Kantelinen (kitara & laulu), Sakke Pyykkönen (basso) sekä Harri Kunnari (rummut).

Liput Johnny & the Dodgersin keikalle Jenkkiautonäyttelyssä tulevat pian saataville, joten varmista paikkasi tässä unohtumattomassa musiikkitapahtumassa ja tule kokemaan aitoa 1950-luvun rock'n'roll -tunnelmaa Aino Areenalla Järvenpäässä 30.9. Tervetuloa mukaan!

Rock'n'Roll Night esiintyjät

ANDY AND THE ROCKETS OTTAA LAVAN HALLINTAAN JENKKIAUTONÄYTTELYN ROCK'N'ROLL NIGHT AFTER PARTYLLA!

Järvenpää, Suomi - Syyskuun 30. päivä tulee olemaan rock'n'rollin ystävien merkkipäivä, kun suosittu rockbändi Ruotsista, Andy and the Rockets valloittaa lavan Jenkkiautonäyttelyn Rock'n'Roll Night After Partyilla. Tämä odotettu esiintyminen lupaa tarjota unohtumattoman illan täynnä musiikkia, jenkkiautoja ja Rock'n'Rollin henkeä.

Missä ja milloin: Lauantai 30.9. Ovet avataan kello 18.00. Andy and The Rockers esiintyy kello 22.00 Aino Areenalla.

Andy and the Rockets on tunnettu ainutlaatuisesta soundistaan, joka yhdistää nykypäivän rockin klassiseen Rock'n'Rolliin. Bändi ammentaa inspiraatiota legendoilta kuten Elvis Presley, Johnny Cash ja Rolling Stones, mutta heitä vaikuttavat myös modernimmat nimet, kuten Guns'n'Roses, Mötley Crüe ja Airbourne. Tämä yhdistelmä takaa, että yleisö saa kokea modernin rockshown, joka kumartaa kunnioittaen menneiden vuosikymmenten suuruuksia.

Andy and the Rocketsin musiikki on vanginnut kuulijat ympäri maailmaa, ja heidän hittisingle "Come a little Closer" on noussut listoille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tämä on tilaisuutesi nauttia livemusiikista, joka saa sinut tanssimaan ja laulamaan keskiyöllle saakka. Varusta itsesi rennolla asenteella ja saavu paikalle valmiina rock'n'rollin hurmaan.


HI-SPEED ROCKETS räjäyttää Lavan auki uudella debyyttialbumillaan

Suomen juurimusiikin taivaalla on nousemassa uusi tähti, kun HI-SPEED ROCKETS tekee odotetun debyyttinsä. Tämä tuore suomalainen roots-musiikin superkokoonpano valmistautuu valloittamaan kuulijat yhdistelemällä Rockabillyn juuria moderniin twistiin.

Missä ja milloin: Lauantai 30.9. Ovet avataan kello 18.00. Andy and The Rockers esiintyy kello 22.00 Aino Areenalla.

HI-SPEED ROCKETSin tarina alkoi lähes vuosikymmen sitten, kun ryhmä perustettiin. Pian he astuvat esiin debyyttialbuminsa kanssa, ja odotukset ovat korkealla. Bändiin kuuluvat Alex Ojasti (laulu ja kitara), Gona Lehtinen (kitara), Janne (basso) ja Hape (rummut) - jokainen heistä omaa yli 30 vuoden soittokokemuksen ja genren sisäpiirin tuntemuksen.

Mitä tekee HI-SPEED ROCKETSista erityisen? Alex Ojasti, joka on tunnettu myös Aikakoneen perustajajäsenenä, palaa juurilleen ennen Aikakoneen menestystä. Hänen voimakas äänensä ei jätä ketään kylmäksi, ja nyt hän suuntaa takaisin ensirakkautensa, rockabillyn pariin. Gona Lehtinen, joka liittyi bändiin uutena kitaristina, on yksi Härmän kovimmista juurimusiikin taitajista.

HI-SPEED ROCKETS ei ehkä keikkaile jatkuvasti, mutta heidän kysyntänsä on huipussaan, ja heidät noteerataan Suomen juurimusiikin kovien tekijöiden joukkoon. Bändin setti koostuu omasta materiaalista sekä huolella valituista covereista, jotka tempaavat kuulijat mukaansa nostalgiselle matkalle juurimusiikin maailmaan.

Nyt on aika hypätä HI-SPEED ROCKETSin kyytiin ja kokea, miten he räjäyttävät lavat auki uudella debyyttialbumillaan. Heidän musiikkinsa yhdistää perinteen ja uuden aallon tavalla, joka saa varmasti kaikki rockabillyn ystävät heiluttamaan lanteitaan. Älä jää paitsi tästä juurimusiikin herkusta, joka on valmis valloittamaan Suomen musiikkikartat!

Hi-Speed Rocketsilta ilmestyy 20. lokakuuta debyyttialbumi "Turn Back the Time" joka on tilattavissa ennakkoon esim. goofinrecords.fi. The Goldies - Sixties-bändi valloittaa Jenkkiautonäyttelyn Rock'n'Roll Night After Partyn!

Oletko valmis palaamaan aikaan, jolloin rock 'n' roll hallitsi iltojamme ja jalka ei voinut olla pysähtymättä tanssilattialla? The Goldies tuo takaisin tuon aikakauden hengen Jenkkiautonäyttelyn Rock'n'Roll Night After Partylla, ja sinut on kutsuttu mukaan tähän ainutlaatuiseen matkaan menneiden vuosikymmenten musiikin maailmaan!

Missä ja milloin: Lauantai 30.9. Ovet avataan kello 18.00. The Goldies esiintyy kello 19.30 Aino Areenalla.

The Goldies on sixties-bändi, joka koostuu kokeneista muusikoista, joiden juuret ulottuvat aina 2000-luvun alkuvuosiin saakka. Heidän musiikkinsa yhdistää herkät balladit, countryn ja vauhdikkaan rock 'n' rollin, ja bändin jäsenet jakavat lauluvastuun Curre Andersénin johdolla. Voit odottaa kuulevasi suosikkikappaleita legendoilta kuten The Beatles, Hurriganes, Elvis Presley, Cliff Richard, The Shadows ja monilta muilta.

Jenkkiautonäyttelyn Rock'n'Roll Night After Party on täydellinen tilaisuus pukeutua tyylikkäästi, tanssia ystäviesi kanssa ja nauttia nostalgisesta tunnelmasta. The Goldies takaavat, että tämä ilta on täynnä musiikillista iloa ja energiaa, joka vie sinut menneiden vuosikymmenten tanssilattioille.

Liput myynnissä pian! Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta musiikkikokemuksesta. Hanki liput Jenkkiautonäyttelyn Rock'n'Roll Night After Partyyn ja liity mukaan juhlimaan yhdessä The Goldiesin kanssa. Tämä on tilaisuus kokea aitoa rock 'n' roll -tunnelmaa!