Upeita autoja ja moottoripyöriä sekä live bändejä

Esillä rakennettuja ja entisöityjä erikoisautoja. Custom, Hot Rods, Muscke

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Tervetuloa nostalgisen rock'n'rollin ja 1950-luvun tunnelmaan, kun Johnny & the Dodgers astuvat lavalle Jenkkiautonäyttelyssä lauantaina 30.9. Aino Areenalla Järvenpäässä. Tämä suomalainen rock'n'roll -yhtye perustettiin Tuusulan Hyrylässä ja on ollut aktiivinen aina vuodesta 1979 asti. Johnny & the Dodgers on eittämättä Suomen rock-kuningas!

Rock'n' Roll Night

Ruotsalainen Andy and The Rockets on tunnettu ainutlaatuisesta soundistaan, joka yhdistää nykypäivän rockin klassiseen Rock'n'Rolliin. Bändi ammentaa inspiraatiota legendoilta kuten Elvis Presley, Johnny Cash ja Rolling Stones, mutta heitä vaikuttavat myös modernimmat nimet, kuten Guns'n'Roses, Mötley Crüe ja Airbourne. Tämä yhdistelmä takaa, että yleisö saa kokea modernin rockshown, joka kumartaa kunnioittaen menneiden vuosikymmenten suuruuksia.

Suomen juurimusiikin taivaalla on nousemassa uusi tähti, kun HI-SPEED ROCKETS tekee odotetun debyyttinsä. Tämä tuore suomalainen roots-musiikin superkokoonpano valmistautuu valloittamaan kuulijat yhdistelemällä Rockabillyn juuria moderniin twistiin.

Oletko valmis palaamaan aikaan, jolloin rock 'n' roll hallitsi iltojamme ja jalka ei voinut olla pysähtymättä tanssilattialla? The Goldies tuo takaisin tuon aikakauden hengen Jenkkiautonäyttelyn Rock'n'Roll Night After Partylla, ja sinut on kutsuttu mukaan tähän ainutlaatuiseen matkaan menneiden vuosikymmenten musiikin maailmaan!