Ohjeet näytteilleasettajille

Paikka

Aino Areena, Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää

Näyttelyn aukioloajat ja sisäänpääsy

la 30.9 klo 11-18 Rokki Night klo 18-24

su 30.10. klo 10 – 16

Rakennus- ja purkuajat

Rakentaminen pe 29.9. klo 10:30 – 21:00

Purkaminen su 1.10 klo 16 – 19

Ravintolapalvelut

Paikanpäällä palvelee Ravintola Herkkupaja, jossa tarjolla lounasta sekä lauantaina että sunnuntaina. Ulkona Street-Food vaunuja.

TRAILERPARKKI JA PYSÄKÖINTI: 

Omaa autoa, pakettiautoa, traileria tai vastaavia ei saa jättää Aino Areenan asfaltoidulle parkkipaikalle. Kyseinen alue toimii viikonloppuna harrasteparkkina, eikä siellä sallita muiden autojen pysäköintiä. Näytteilleasettajille on varattu oma pysäköintialue, joka on näkyvissä liitteenä olevassa kartassa. Muistakaa pakata trailerit tiiviisti ja siististi, sillä tällä alueella toimii myös yleisöpysäköinti tapahtuman aikana.

AJONEUVON TUONTI JA SAAPUMINEN TAPAHTUMAAN: 

Saapukaa tapahtumapaikalle rakentelupäivänä hyvissä ajoin. Ajoneuvot tulee tuoda Aino Areenaan tapahtuman rakennusaikana, eli perjantaina 30.9. Saatte tarkemman paikkatiedon saapuessanne paikalle. Iltapäivällä ja illalla odotetaan ruuhkia pesupaikalla ja ilmoittautumispisteessä, joten suosittelemme järjestämään niin, että pääsette liikkeelle jo aamupäivällä. Varmistakaa, että tarvitsemanne tavarat autolle ja itsellenne ovat mukana. Olethan ajoissa paikalla.

TULLESSANNE TAPAHTUMAAN: 

Mikäli saavutte tapahtumapaikalle ajoneuvon trailerin kanssa, purkakaa traileri Aino Areenan pihassa ja vie sitten sekä autonne että traileri välittömästi traileriparkkiin. Traileriparkkina toimii takakentän hiekkakenttä. Muistakaa jättää traileri siististi ja tiiviisti, koska se toimii pysäköintialueena tapahtuman aikana. Alueella ei ole vartiointia, joten huolehtikaa trailerin asianmukaisesta lukitsemisesta. Tämän jälkeen voitte siirtyä pesupaikalle, ja sen jälkeen autonne voi ajaa osastolle.

AUTONPESU: 

Tapahtumassa on ajoneuvojen pesupaikka, jossa omistajat voivat pestä ajoneuvonsa jonotusjärjestyksessä. Pese ajoneuvonne nopeasti ja siirtykää sen jälkeen kuivaamaan se eri paikkaan. Voitte säästää aikaa saapumisessa pesemällä ajoneuvonne perusteellisesti jo kotona. Huolehtikaa, että pesupaikka jää siistiksi käytön jälkeen.

SÄHKÖT: 

Jos olette tilanneet sähköt autollenne, ne toimitetaan teille rakentelun aikana. Omatoimiset sähköasennukset on ehdottomasti kielletty paloturvallisuuden ja sulakkeiden sulamisen vuoksi. Irrottakaa akkunavat tapahtuman ajaksi.

NESTEVUODOT: 

Mikäli ajoneuvonne vuotaa nestettä, varautukaa asianmukaisesti asettamalla imeytysmattoja tai pahvia auton alle. Ennen matkaan lähtöä tarkistakaa kotona, että autonne on hyvässä kunnossa, erityisesti polttoaineletkujen, sähkölaitteiden ja solenoidien osalta.

  • Polttoainesäiliössä tulee olla vähäinen määrä polttoainetta.
  • Älkää käynnistäkö autoa tapahtuman aikana.
  • Irrottakaa auton tuleva mahdollinen lisävirta/sähkö yön ajaksi.
  • Älkää lukitko autoa ja pitäkää auton avain itsellänne koko tapahtuman ajan.

RAKENTEET JA VARUSTELU: 

Älkää kiinnittäkö, naulatko tai ripustako mitään talon rakenteisiin tai tee omia sähkövetoja ilman lupaa.
Kaikki näyttelyesineet ovat näytteilleasettajien omalla vastuulla, joten huolehtikaa omista tavaroistanne.

VARUSTAUTUMINEN: 

Muistakaa ottaa mukaan kaikki tarvitsemanne varusteet. Aino Areenalta saattaa puuttua osastollanne tarvittavia tuoleja, pöytiä jne. Ottakaa myös oma jatkojohto mukaan, mutta älkää kytkekö sitä mihinkään muualle kuin siihen paikkaan, johon teille on lupa, jotta vältytään sulakkeiden sulamiselta. Tämä on erittäin tärkeää!

AJONEUVOT SISÄÄN JA OSASTOJEN VALMISTELU: 

Kaikki ajoneuvot on tuotava sisätiloihin perjantaihin mennessä klo 20:00 mennessä, ja osastojen on oltava valmiina klo 21:00 mennessä. Näytteilleasettajat pääsevät sisään lauantaina klo 9:30 alkaen ja sunnuntaina klo 9:00.

Sunnuntaina muutamia ulkomaisia näyttelyajoneuvoja siirretään ulos klo 15 mennessä, jotta ne ehtivät laivaan. Huomioikaa, että muiden osastojen purkamista saa aloittaa vasta messujen sulkeuduttua sunnuntaina klo 16:00.

OSASTOT JA RAKENTEET: 

Osastot ja rakenteet on purettava sunnuntaina klo 19 mennessä. Kaikki sähkövirta, myös jatkuva virta, katkaistaan osastoilta puoli tuntia näyttelyn päätyttyä. 

ROSKAT:
Osastopaikat on palautettava samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanotettaessa. Roskat ja muu jäte on vietävä ulkona oleviin roskalaatikoihin. Huolehtikaa siitä, että osastonne jää siistiksi.

VARKAUDET: 

Varkauksien ehkäisemiseksi suosittelemme poistamaan kaikki helposti irrotettavat tavarat autostanne.

SISÄÄNPÄÄSYRANNEKKEET: 

Jokainen ajoneuvon tuonut henkilö saa kaksi ranneketta, jotka toimivat kulkulupina tapahtuman aikana. Rannekkeet noudetaan Näytteilleasettajapalvelusta ja ne tulee kiinnittää henkilökohtaisesti. Rannekkeilla pääsee sisään viikonlopun aikana. Lisärannekkeita on myynnissä Näytteilleasettajapalvelussa hintaan 50 € kappale rajallinen määrä.

DECO: 

Suosittelemme, että auton omistaja suunnittelee mahdollisuuksiensa mukaan autolleen sopivan somisteen, joka tuo lisäpiristystä auton esille asettamiseen. Yleisöä kiinnostavat myös tiedot auton rakentelusta, kuvat sekä käytetyt tavarat ja somisteet.

AFTER PARTY: 

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua rannekkeella lauantai-illan Rock Nightiin Aino Areenalla klo 20.30 asti, ilman erillistä veloitusta.

Tarvittaessa voitte ottaa meihin yhteyttä tapahtuman aikana numerossa 046 8782 479. Olemme mielellämme apunanne kaikissa osallistumiseen liittyvissä kysymyksissä. Voitte myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen jarvenpaa@x-treme.fi.

Turvallista matkaa ja onnistunutta tapahtumaa.
Lämpimästi tervetuloa! Kirsi ja Mikael & Crew