Tapahtuman ennakkoliput nyt myynnissä!

14.09.2023

Hyvät autokulttuurin ja rock'n'rollin ystävät, AUTOSHOW'n ja ROCK'N'ROLL NIGHT -tapahtuman ennakkoliput ovat nyt saatavilla! Tämä on tilaisuutesi varmistaa paikkasi syksyn auto- ja musiikkitapahtumaan.

Ennakkoliput tarjoavat monia etuja:

  • Pääsy tapahtumaan ilman lipunmyyntiluukulla odottelua: Voit välttää jonottamisen lippuluukulle ja päästä suoraan nauttimaan näyttelystämme ja upeista live-esiintymisistä.

  • Yhdistelmälippuvaihtoehto: Voit hankkia yhden lipun, joka antaa pääsyn sekä AUTOSHOW'hun että ROCK'N'ROLL NIGHT -tapahtumaan – täydellinen viikonloppu autokulttuurin ja rock'n'rollin ystäville!

  • Edullisemmat hinnat: Suurin osa ennakkolipuistamme ovat edullisempia kuin portilta ostettavat liput, joten voit säästää rahaa ja käyttää sen mieluummin tapahtuman sisällä. Tapahtumassa on ravintolapalvelut sekä anniskelualue koko alueella, joten kannattaa nauttia mahdollisuuksista ja vähän irroitella.

Liput ovat saatavilla verkossa osoitteessa www.tiketti.fi. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta!

AUTOSHOW järjestetään 30.9.-1.10.2023 ja ROCK'N'ROLL NIGHT 30.9.2023 Aino Areenalla Järvenpäässä. Nämä päivät tulevat täyteen unohtumattomia hetkiä autojen, musiikin ja kulttuurin parissa, joten varmista paikkasi ajoissa.

Muistutamme myös seuraamaan meitä Facebookissa:


Odotamme innolla näkevämme teidät paikalla ja viettämään unohtumattoman viikonlopun kanssamme!

Menneet uutiset