Karikatyristi Sir Henrik Jenkkiautonäyttelyyn

28.09.2023

Jenkkiautonäyttelyn LowBrow –ja Kustom Kulttuurin taiteilijoiden osallistujajoukko kasvaa entisestään, kun arvostettu karikatyristi Sir Henrik liittyy tapahtumaan.

Jenkkiautonäyttely on tunnettu paikka upeille ja ikonisille ajoneuvoille, mutta myös käsityötaiteelle. mutta tänä vuonna tapahtuma saa vieläkin erityisemmän vieraan. Sir Henrik, tunnettu kotimainen karikatyristi, on menossa mukana tänäkin vuonna. Sir Henrik on saanut mainetta ja kunniaa taituruudestaan piirtäessään koomisia ja hupaisia kuvituksia tunnetuista henkilöistä ja ihan kenestä tahansa. Hänen kykynsä tehdä pilaa taiteen avulla on tehnyt hänestä suositun nimen maassamme.

Sir Henrik kuuluu Jenkkiautonäyttelyn "vakiovieraisiin", ja hänen odotetaan tuovan mukanaan tänäkin vuonna ainutlaatuista huumoria ja luovuutta tapahtumaan. Hän on ilmoittanut aikovansa piirtää karikatyyrejä paikan päällä, joten kaikki kävijät voivat odottaa yllätyksellisiä muotokuvia itsestään tai heidän suosikki ajoneuvoistaan pientä korvausta vastaan.

"Olen innoissani päästessäni näyttelyyn ja saamaan inspiraatiota näistä upeista amerikkalaisista autoista", Sir Henrik kertoi haastattelussa. "Aion tehdä parhaani saadakseni kävijät hymyilemään ja nauttimaan päivästään."

Jenkkiautonäyttelyn järjestäjät ovat myös innoissaan saadessaan Sir Henrikin mukaan. "Tiedämme, että hän tuo tapahtumaan oman ainutlaatuisen taituruutensa ja naurunaiheensa", kertoo tapahtuman järjestäjä. "Tulemme varmasti näkemään paljon hymyjä ja naurua täällä."

Karikatyyri on taiteen muoto, joka keskittyy liioiteltuun ja humoristiseen kuvaukseen henkilöistä tai asioista. Se pyrkii tuomaan esiin piilotettuja piirteitä tai luonteenpiirteitä humoristisella tavalla, usein terävän satiirin tai pilkan kautta. Karikatyyrit ovat lyhyesti sanottuna taitavia ja viihdyttäviä tapoja tarkastella yhteiskuntaa ja ihmisiä.

Jenkkiautonäyttely pidetään Aino Areenalla Järvenpäässä. Kauden päätösnäyttely esittäytyy värikkäänä ja monipuolisena. Sir Henrikin piirtämät karikatyyrit ja upeat amerikkalaiset autot tekevät tästä päivästä unohtumattoman. www.facebook.com/Sirhenrik.karikatyyrit

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.
AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.