Suomalaisen pinstripingin ja lowbrow-scenen kunnioitettu pioneeri Pekka Wizzzard Mannermaa saapuu Jenkkiautonäyttelyyn

24.09.2023

Pekka Wizzzard Mannermaa: Suomalaisen pinstripingin ja lowbrow-scenen kunnioitettu pioneeri saapuu Auto Show'n Jenkkiautonäyttelyyn Järvenpään Aino Areenalle!

Suomalainen taiteilija ja pinstriping-legenda, Pekka Wizzzard Mannermaa, liittyy mukaamme kauden päättävään erikoisautonäyttelyyn. Pekka Mannermaa on toiminut pitkään pinstripingin ja custom-maalauksen parissa ja on tunnettu alan aktiivina, oppi-isänä ja alan esikuvana Suomessa.

Pekka Mannermaa on koulutukseltaan teollisuussuunnittelija ja on työskennellyt monipuolisesti tuote- ja graafisen suunnittelun tehtävissä. Hänellä on vahva erikoisosaaminen graaffisessa suunnittelussa, custom-maalauksessa, pinstripingissä ja tekstauksessa, ja hän on pitänyt alan työpajoja jo 1990-luvun alusta lähtien. Hänen monipuolinen taustansa sisältää myös muotoilun opettajana toimimisen.

Tule tapaamaan Pekka "Wizzzard" Mannermaata Auto Show'ssa, missä hän esittelee taituruuttaan ja jakaa näkemyksiään pinstripingin ja custom-taiteen maailmasta. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta kohdata suomalainen alan pioneeri!

Pekka Mannermaan -kotisivut: www.wiz-art.org/

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.
AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.