Suurenmoinen Nissan GT-R saapuu AUTOSHOW'hun Järvenpäähän Ruotsista!

21.09.2023

AUTOSHOW ja Järvenpään Aino Areena toivottaa tervetulleeksi automaailman tähdet ja harrastajat 30.9.-1.10.2023 Järvenpäähän. Tämä Ruotsista Suomeen saapuva auto on todellinen show-stopper. Se on kokonaan uudelleen rakennettu ja täynnä teknisiä sekä visuaalisia herkkuja. Kyseessä on erittäin tehokas ja muokattu auto, joka kääntää katseet ja sydämet. Auto on varustettu voimakkaalla moottorilla ja lukuisilla muutoksilla, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen.

Nissan GT-R:m moottori tuottaa hurjat 1390 hevosvoimaa ja vääntää 1372 Newton-metriä. Se tarkoittaa, että kun painat kaasua, penkistä kiinni pitäminen on suositeltavaa. Auton sisustus on huolella suunniteltu ja varustettu mm. Recaron penkeillä ja Takatan 4-pistevyöillä. Alcantara, nahka ja hiilikuitu luovat sisätiloista elegantin yhdistelmän, joka on viimeistelty oransseilla tikkauksilla. Autossa on runsaasti hiilikuituosia.

Ulkoa päin tämä auto erottuu edukseen tyylikkäällä Prior Designin levikesarjalla, joka tekee siitä todella silmiinpistävän. Tule ihailemaan tätä upeaa luomusta ja monta muuta autojen taideteosta AUTOSHOW'n Järvenpään Aino Areenan näyttävälle tapahtumapaikalle.

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.

 AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.

Yhdistelmälipulla autonäyttely ja Rocn'Roll Night -ohjelmisto.