Legendaarinen Ford GT40 nähtävillä AUTOSHOW:ssa 30.9.-1.10.2023 Järvenpään Aino Areenalla

19.09.2023

Järvenpään Aino Areenalla järjestettävä AUTOSHOW –tapahtuma esittelee legendaarisen 50th Anniversary Shelby Ford GT40:n. Auton omistaja ja näyttelyyn autonsa esille tuova Mika Kosola tarjoaa kävijöille mahdollisuuden ihailla yhtä automaailman ikonisimmista kilpa-autoista. Auto on kunnianosoitus kilpa-autojen historialle, se juhlistaa kilpa-autoilun rikasta historiaa ja perintöä.

Ford GT40 on yksi automaailman legendaarisimmista kilpa-autoista ja tunnetaan erityisesti voitostaan Le Mansin 24 tunnin kilpailussa vuonna 1966. Tämä voitto oli merkittävä saavutus, ja se toi Fordin kilpa-autoperheelle pitkään kaivatun voiton.

AUTOSHOW:ssa esiteltävä Kosolan Ford GT40 on varustettu vaikuttavalla 526 cid / 8.6L V8 Shelby Engine Company -moottorilla, joka tuottaa 750 hevosvoimaa ja 895 Nm vääntömomenttia. Tämä voimakas moottori yhdistettynä GT40:n aerodynaamiseen muotoiluun tarjoaa unohtumattoman ajokokemuksen.

Tämä erityinen Ford GT40 on valmistettu Saphir40-lisenssillä Superformance / Shelby American -yhteistyössä, mikä takaa sen laadun ja GT40:n perinteen kunnioituksen jatkumisen.

Tervetuloa AUTOSHOW:hun ihailemaan tätä legendaarista kilpa-autoa ja aistimaan sen voiman ja historiallisen merkityksen läheltä.

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.

AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.