Kustom Cars Finlandin Harri Puranen esittelee huippuluokan projektiluokan asiakastyönsä Jenkkiautonäyttelyssä. Kyseessä on peltipuhdas –projektivaiheessa oleva Ford Tudor 1931 Hot Rod

20.09.2023

Kustom Cars Finlandin tarjoaa kävijöilleen mielenkiintoisen projektinähtävyyden syksyn tapahtumassa, kun alan kokenut ammattilainen, jyväskyläläinen Harri Puranen esittelee uusimman työn alla olevan mestariteoksensa Ford Tudor 1931 Hot Rod. Tämä peltityövaiheen lopun saavuttanut projekti ja asiakastyö on saanut inspiraationsa menneiden vuosikymmenten kustomointiperinteistä.

Hot Rod -harrastuksen ystäville tämä on tilaisuus päästä ihailemaan tämän kauniin auton yksityiskohtia, kun auto on vielä rakenteilla ja peltipuhtaana. Kustom Cars Finlandin osastolla voivat kävijät tutkia Ford Tudor 1931 Hot Rodia läheltä ja keskustella Harri Purasen kanssa hänen työnsä yksityiskohdista ja inspiraatiosta. Tämä projekti kuvastaa intohimoa ja omistautumista autojen kustomointiin.

Syksy on täydellinen aika suunnitella uusia projekteja ja antaa inspiraation virrata. Jenkkiautonäyttely tarjoaa loistavan tilaisuuden nähdä, mitä suomalainen autokustomointi voi tarjota. Älä missaa tilaisuutta ihailla Ford Tudor 1931 Hot Rodia ja inspiroitua Harri Purasen taituruudesta!

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta autokulttuurista ja mestarillisesta kustomoinnista!

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.

 AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.

Yhdistelmälipulla autonäyttely ja Rocn'Roll Night -ohjelmisto.