Taidepiirtäjä Heikki Valve osallistuu Jenkkiautonäyttelyyn

25.09.2023

AutoShow'n Jenkkiautonäyttely Aino Areenalla Järvenpäässä 30.9.-1.10.2023 - Taide ja Tekniikka yhdistyvät! AutoShow'n Jenkkiautonäyttely saapuu jälleen Aino Areenalle Järvenpäähän 30.9.-1.10.2023. Tämä odotettu tapahtuma kokoaa yhteen autoharrastajat ja jenkkiautojen ystävät ympäri Suomen ja kahden päivän aikana on nähtävillä huippuluokan autoja, elävää musiikkia ja taide-esittelyjä.

AutoShow'n Jenkkiautonäyttely on vuosittainen autonäyttely kaikille autoharrastuksen intohimoisille ihmisille. Kaksi päivää täynnä upeita jenkkiautoja: rakennettuja- ja entisöityjä autoja, autoklassikkoja, jenkkirekkoja, hyvää ruokaa ja musiikkia ja irrottelua, ovat takuuvarma resepti onnistuneelle viikonlopulle. Päivällä kierrellään autonäyttelyssä ja illalla irrotellaan yhdessä ja porukalla Rock'n'Roll Night -tapahtuman parissa, jossa tänä vuonna onkin tulossa huikeita esiintyjiä. 

Yksi tämän vuoden kiinnostavista näyttelynäytteilleasettajista on Heikki Valve, piirtäjä, joka on tullut tunnetuksi taituruudestaan autojen piirtämisessä. Heikki osallistuu tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja tulee olemaan paikalla koko viikonlopun, joten kävijöillä on mahdollisuus nähdä taiteilija työssään ja jututtaa häntä. Heikki tarjoaa myös tilaisuuden tilata ainutlaatuisen taidepiirustuksen omasta harrasteajoneuvostaan, tai miksei myös kaverille.

Heikin luomuksia voi ihailla Instagramissa osoitteessa www.instagram.com/heikki16valve. Hänen taituruutensa autopiirustuksissa on saanut kiitosta monilta autoharrastajilta ja keräilijöiltä.

Heikki itse kommentoi: "Olen intohimoinen autoharrastaja, ja piirrän autoja sydämestäni. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden näyttää työtäni livenä ja jakaa harrastukseni muiden kanssa."

Lisäksi Heikki kertoo, että hän on tehnyt autoja piirustuksina useille autojen keräilijöille ja harrastajille, ja tapahtuman aikana voi keskustella mahdollisuudesta saada oma harrasteajoneuvo ikuisuuteen piirustettuna.

Heikin työskentelyä voi seurata myös tapahtumassa, missä hän piirtää autoja "livenä". Tämä antaa kävijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, millä tekniikalla hän työskentelee. Pääasiassa Heikki käyttää puuvärejä ja tusseja pyrkiessään luomaan mahdollisimman realistisia piirustuksia.

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.
AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.