AutoShow'ssa esillä Hollywood elokuva-autoja

28.09.2023

Tulevana viikonloppuna AutoShow'ssa päästään näkemään mielenkiintoisia ajoneuvoja suoraan elokuvien maailmasta. Tapahtuma tarjoaa harvinaisen tilaisuuden ihailla autoja, jotka ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen popkulttuuriin.

Ei tippa tapa ja ämpäriin ei huhu. AUTOSHOW'n Jenkkiautonäyttelyn yksi monista mielenkiintoisista helmistä on legendaarisen Antti Yrjö Hammarbergin, taiteilijanimeltään Irwin Goodman, kuuluisa 1967 Ford Thunderbird Landau. Tämä auto henkii menneiden aikojen rock'n'rollia ja tunnetaan Suomen tunnetuimpana Ukkoslintuna. Jos kyseinen auto osaisi puhua, olisi sillä hurjia tarinoita kerrottavanaan. Irwin Goodman, suomalainen laulaja ja säveltäjä, olisi tänä vuonna täyttänyt 80 vuotta, ja auton näyttelyyn esille tuonti on samalla myös kunnianosoitus hänen musiikilliselle perinnölleen.

Toinen upea nähtävyys on 56-mallinen Cadillac, joka teki esiintymisen Ganes-elokuvassa. Cadillac on edelleen yksi elokuvahistorian ikonisimmista ajoneuvoista.

Voit myös kohdata kloonin Christine-elokuva-autosta sekä rakastetun Herbie-kuplan, joka on ollut mukana lukemattomissa seikkailuissa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, paikanpäälle Järvenpäähän kurvaa Batmobile vuodelta 1989, joka on Batman-elokuvien historian tunnetuin bat-mobile.

Tämä viikonloppu AutoShow on täynnä historiaa ja nostalgiaa, kun nämä ikoniset ajoneuvot heräävät eloon yhdessä paikassa. Älä jää paitsi tilaisuudesta nähdä nämä upeat autot lähietäisyydeltä! Ne ovat esillä täällä Sinua varten.

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.

AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa