AUTOSHOW'ssa Järvenpään Aino Areenalla on luvassa herkkuja, kun Classic & Vintage -autot pääsevät parrasvaloihin

26.09.2023

Tulevana lauantaina ja sunnuntaina AUTOSHOW'n Jenkkiautonäyttelyssä Järvenpään Aino Areenalla on luvassa herkkuja, kun Classic & Vintage -autot pääsevät parrasvaloihin. Tänä vuonna nämä nelioviset kaunottaret saavat enemmän huomiota kuin koskaan aiemmin omassa teema-näyttelyssään, jossa esitellään erilaisia tapoja harrastaa neliovisia autoja.

Näyttelyssä voi ihailla viimeisen päälle entisöityjä tai vähillä ajokilometreillä säilyneitä harvinaisuuksia, ja erityisen suosittuja ovat 50-, 60- ja 70-lukujen automallit.

Vintage-kaluston ystäville on tarjolla myös paikanpäällä herkkuja, kuten legendaarinen T Ford, joka täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 100-vuotta. 

Naapurimaasta saapuu esille harvinainen Cadillac vuodelta 1930, varustettuna V16 moottorilla.

Kotimaiset automaailman harrastajat ilahtuvat varmasti kuullessaan, että jo 70-luvulla Ruotsista tuotiin Suomeen arvokas aarre: Buick vuodelta 1938, neliovinen avoauto, joka nyt on osa neliovi-teeman kokonaisuutta.

Emme paljasta näitä upeita kaunottaria ja mielenkiintoisia autoja, tule AUTOSHOW'n Jenkkiautonäyttelyyn katsomaan paikanpäälle. 

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.

AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rock'n'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.