Lapualainen maalari ja taiteilija Anna-Stina Kangas tuo tuftauksen Jenkkiautonäyttelyyn

26.09.2023

Lapualainen taidetekstiilitaiteilija, maalari ja tatuoija Anna-Stina Kangas tekee uuden aluevaltauksen Jenkkiautonäyttelyn -Lowbrow -taiteilija -alueella. Anna-Stinan uusin intohimon kohde on Tuftaus. Se on vanha tekstiilitekniikka, joka on herännyt uuteen suosioon. Siinä käytetään erityistä neulaa, jolla lanka työnnetään kankaan läpi, luoden koristeellisia kuvioita ja tekstuuria. Tuftausta voi soveltaa sisustusyksityiskohtiin, istuinalustoihin, mattoihin, seinäryijyksi ja muihin eri tavoin. Ja nyt olisi hyvä aika hankkia myös jotain persoonallista läheisellesi, sillä joulu on kohta täällä ja isänpäiväkin siinä välissä. 

Anna-Stina Kangas tuo mestariteoksensa näytille ja myy tuftauksen luomuksiaan tapahtumassa. Joten tervetuloa ihastelemaan ja hankkimaan uniikkia taidetta ja sisustustuotteita. Löydät hänet Jenkkiautonäyttelyn -Lowbrow -taiteilija –alueelta.

X-treme LowBrow-alueella voit myös ihailla kustom-henkisiä maalauksia, karikatyyrimaalauksia, ja pinstripe-kuvioita. 

Tule paikan päälle ja sukella taiteen maailmaan Jenkkiautonäyttelyn yhteydessä, ja ota mukaasi jotain erityistä kotiisi. Anna-Stina Kangas odottaa sinua innolla osastolleen tutustumaan uusimpiin aikaansaannoksiin! Sitä ennen voit tutustua Anna-Stinan taidetekstiilit Instagram -sivuun. Sivut löytyvät www.instagram.com/taidetekstiilit/ -osoitteessa. Ota sivut seurantaan.

AutoShow'n Jenkkiautonäyttely Aino Areenalla on tapahtuma, jota autoharrastajat ja jenkkiautojen ystävät eivät halua missata. Tule mukaan viettämään unohtumaton viikonloppu täynnä upeita autoja, taide-elämyksiä ja intohimoista harrastajakulttuuria!

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 18-24: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

Yhdistelmälipulla AUTOSHOW ja Rock'n'Roll Night.

AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.