Harrasteparkki

Ajokauden päätöstapahtuma: Syksyn Auto Show merkitsee ajokauden loppua ja tarjoaa harrastajille mahdollisuuden kokoontua yhteen kauden päätteeksi juhlistamaan mennyttä kautta ja toivottamaan lähestyvä tallikausi tervetulleeksi. Kuvia viime vuoden tapahtumasta Aino Areenalla. Kalustoa oli paikalla runsaasti ja eri tyylisuunnilta.

Harrasteparkki on alue, joka tarjoaa monipuolisen kokoelman maamme harrastekalustoa. Esillä voi nähdä erilaisia entisöityjä ja rakennettuja autoja, moottoripyöriä ja muita ajoneuvoja, joita harrastajat ovat rakentaneet ja ylläpitävät. Voi myös tuoda ajoneuvosi esille myyntitarkoituksella.

Harrasteparkkiin saapuminen: Harrasteparkkiin pääsee saapumaan ainoastaan harrasteajoneuvolla. Tämä tarkoittaa, että alueelle pääsevät ne ajoneuvot, jotka ovat selkeästi harrasteautoja tai liittyvät jollain tavalla jenkkiautojen harrastamiseen.

Saapumisjärjestys: Harrasteparkki täytetään saapumisjärjestyksessä. Tämä tarkoittaa, että paikat harrasteparkissa jaetaan sen mukaan, milloin ajoneuvot saapuvat tapahtuma-alueelle.

Rajattu tapahtuma-alue: Harrasteparkin kalustoa on nähtävillä rajatulla alueella tapahtuma-alueen sisällä. Pääsy alueelle edellyttää tapahtumalipun ostoa. Alueella pysäköinti on maksutonta.

Yleisöpysäköintialue: Mikäli saavut tapahtumaan ajoneuvolla, joka ei ole harrasteauto, sinut ohjataan yleisöpysäköintialueelle. Tämä alue on tarkoitettu niille kävijöille, jotka saapuvat tapahtumaan muulla, kuin harrastekalustolla.

Oletko myymässä omaa harrasteautoasi? Haluatko tuoda autosi esille ja myyntiin tapahtuman harrasteparkkiin? Otamme rajallisen määrän myynnissä olevia jenkkirautoja esille tapahtuman paraatipaikalle. Myyntinäyttelyalueelle on ennakkoilmoittautuminen ja esille valitut autot hyväksytään järjestäjän toimesta. Pääsy alueelle edellyttää tapahtumalipun ostoa. Alueella pysäköinti on maksutonta.