Johnny & The Dodgers

11.09.2023

Johnny & The Dodgers - Iloista 50-luvun Rock'n'Rollia Aino Areenalla Järvenpäässä! Tervetuloa nostalgisen rock'n'rollin ja 1950-luvun tunnelmaan, kun Johnny & The Dodgers astuvat lavalle Jenkkiautonäyttelyssä lauantaina 30.9. Aino Areenalla Järvenpäässä. Tämä suomalainen rock'n'roll -yhtye perustettiin Tuusulan Hyrylässä 1978.

Bändi ei ole menettänyt vauhtiaan vuosien varrella, vaan he jatkavat edelleen aktiivisesti keikkailemista, tarjoten unohtumattomia musiikkielämyksiä. Heidän musiikkinsa yhdistelee taitavasti englannin- ja suomenkielistä musiikkia 50- ja 60-luvuilta, tuoden esille aikakauden parhaat hitit. Lisäksi, Johnny & The Dodgers ovat äskettäin levyttäneet kuusi kappaletta, jotka pohjautuvat legendaarisen Olavi Virran musiikkiin. Nämä kappaleet on sovitettu fiftarityyliin, ja ne ovat saatavilla kuunneltavaksi esimerkiksi Spotifyssa ja YouTubessa. OLAVI VIRTA laitettiin rokkaamaan!

Johnny & the Dodgers ovat tunnettuja energisestä esiintymisestään ja tarttuvista rytmeistään. Heidän levyttämänsä kappale "Tyttö metsässä," alkuperäiseltä nimeltään "Girl in the wood," on saanut uuden, eteenpäin rullaavan rokkikattauksen. Jos haluat nauttia iloisesta ja mukaansatempaavasta rock'n'rollista ja fiftarimusiikista, tämä on juuri se oikea orkesteri sinulle!

Johnny & The Dodgersin vuoden 2020 kokoonpanoon kuuluvat Johnny Hailio (kitara & laulu), Kustaa Kantelinen (kitara & laulu), Sakke Pyykkönen (basso) sekä Harri Kunnari (rummut).

Liput tapahtumaan ovat pian saatavilla. Lipulla autonäyttely ja pääsy bändin keikalle. Tule kokemaan aitoa 1950-luvun rock'n'roll -tunnelmaa Aino Areenalla Järvenpäässä 30.9. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumatiedot:

  • Päivämäärä: Lauantai 30.9.
  • Aika: vedot kello 13 ja kello 16
  • Paikka: Aino Areena, Järvenpää

Seuraa bändiä myös somessa saadaksesi kaikki viimeisimmät päivitykset ja uutiset!

Facebook: www.facebook.com/p/JohnnyThe-Dodgers-100063881313375/

Tule mukaan luomaan unohtumaton ilta täynnä rock'n'rollia ja nostalgiaa Johnny & the Dodgersin seurassa!