Info

Här är anvisningarna för deltagare i evenemanget:

PLATS FÖR EVENEMANGET:

Aino Areena, Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää 

BYGG- OCH RIVNINGSTIDER:

Byggandet sker fredagen den 29 september kl. 10:30 - 21:00 Rivningen äger rum söndagen den 1 oktober kl. 16 - 19 

ÖPPETTIDER FÖR UTSTÄLLNING OCH INTRÄDE:

Söndagen den 30 september kl. 10-16 Lördagen den 30 september kl. 11-18 (Rock Night kl. 18-24)

RESTAURANGSERVICE:

Restaurangen Herkkupaja serverar lunch både lördag och söndag. Utomhus finns även gatumatsvagnar. 

TRAILER-PARKERING OCH PARKERING:

Lämna inte bilar, transportfordon eller släpvagnar på Aino Areenas asfalterade parkeringsplats. Använd det särskilda området för hobbyfordonsparkering. Ta bort vindrutetorkarna under evenemanget och se till att du har lämpliga uppsugningsmattor eller kartong under bilen om det skulle läcka vätskor. Kontrollera din bils skick innan du anländer till evenemanget, inklusive bränsleslangar, elektriska komponenter och solenoider. Bränsletanken bör vara lågt fylld. Starta inte din bil under evenemanget. Ta bort eventuella extra el- eller elsystem över natten och förvara bilnyckeln säkert under helgen. 

SÄKERHET OCH ARRANGEMANG:

Fäst, spika eller häng ingenting på byggnadens strukturer utan tillstånd. Se till att du tar hand om dina egna föremål, eftersom du är ansvarig för dem. Ta med de stolar, bord och förlängningskablar du behöver. 

FORDONS IN- OCH UTGÅNG:

Fordon måste vara inne i hallen senast kl. 20 på fredag den 29 september, och monterna ska vara klara senast kl. 21:00. Utställare kan komma in från kl. 9:30 på lördag och kl. 9:00 på söndag. Några utländska fordon kommer att flyttas ut på söndag kl. 15 för att hinna med båten. Övriga montrar kan börja riva först efter kl. 16:00 på söndag. Montrar och strukturer måste vara nedmonterade senast kl. 19 på söndag, och all elektricitet ska stängas av i montrarna en halvtimme efter att utställningen har avslutats. Återlämna din monterplats i samma skick som när du tog emot den och släng skräpet i utomhussoptunnorna. 

SÄKERHET:

Ta bort allt som är lätt att ta loss från din bil för att undvika stöld. Koppla inte in el utan tillstånd för att undvika överbelastning och säkringsproblem. 

FÖR FORDONENS ANKOMST OCH DELTAGANDE:

Kom i tid till evenemanget på byggdagen. Fordon levereras till Aino Areena under byggtiden på fredag den 30 september. Om du transporterar ditt fordon på en trailer, koppla loss enheten på Aino Areenas parkering och parkera trailern på trailer-parkeringen. Trailer-parkeringen finns på baksidan av arenan. Se till att låsa trailern ordentligt eftersom området inte är bevakat. Tvätta snabbt din bil och flytta den till en annan plats för att torka. Utför en grundtvätt av ditt fordon hemma. 

ELEKTRICITET:

Om du har beställt el till din bil kommer den att levereras till dig under byggandet. Försök inte koppla in el själv för att undvika brandrisk och säkringsproblem. 

INTRÄDESBAND:

Du får 2 armband per fordon, som fungerar som entrépass under evenemanget. Extra armband finns tillgängliga från utställarservicen till priset av 50 € per styck. 

DEKORATION:

Vi rekommenderar att du planerar dekorationen av din bil för att ge den extra liv. Informationen om din bils byggnadssteg och dekorationer kommer att intressera publiken. 

AFTER PARTY:

Utställare får gratis tillträde till Rock Night på Aino Areena på lördag kväll fram till kl. 20.30 med armbandet. Om du har några frågor kan du nå oss på telefonnummer +358 46 8782 479 eller via e-post på jarvenpaa@x-treme.fi.

Vi önskar dig en framgångsrik deltagande och en trevlig tid på Jenkkiautonäyttely, X-treme Car Show & AUTOSHOW!