AUTOSHOW

AUTOMAAILMAN TÄHTIÄ YHDESSÄ PAIKASSA. AUTOJA, LIVEMUSIIKKIA JA MAKUNAUTINTOJA. TULE KANSSAMME VIIHTYMÄÄN ERIKOISAUTOJEN KAUDEN PÄÄTÖSNÄYTTELYYN, Aino Areenalle.

Tervetuloa AUTOSHOW:n maailmaan - autoharrastajien unelmanäyttelyyn, joka viimeistelee harrastusautojen kauden! AUTOSHOW yhdistää intohimon autoihin ja ainutlaatuisen rock-illan. Se on tapahtuma, joka kerää autoharrastajat ja nautiskelijat yhteen unohtumattoman viikonlopun viettoon. Järvenpään kaupunki täyttyy monipuolisesti erilaisista harrasteautoista sekä näyttelyn vieraista, joita saapuu tapahtumaan ympäri Suomen aina ulkomaita myöden.

AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Showsta ja Rock 'n' Roll Nightista. Sydämenä toimii puusta rakennettu, tunnelmallinen Aino Areena. Näyttelykalustoa on esillä kahdessa hallissa. Tapahtuma ulottuu myös ulkotilaan, jossa voit ihailla harrasteparkkia ja nähdä harrasteautoillaan saapuvan yleisön kalustoa.

Tämän vuoden tähtivieras, suoraan Kaliforniasta saapuva Galphin Speed Shopin Dave Shuten, tuo oman vivahteensa tapahtumaan. Ulkona voit nauttia herkullisesta Street-Foodista ja tunnelmasta, joka tekee päivästäsi täydellisen.

Ja kun aurinko laskee, Rock 'n' Roll Night tuo illan pääesiintyjänsä Ruotsista lavalle: Andy and the Rockets! Illan aikana voit nauttia myös legendaarisesta The Goldies -bändistä sekä rockabillybändi Hi-Speed Rocketsin musiikista. Anniskelualue kattaa koko tapahtuma-alueen, ja Aino Areenan Herkkupaja tarjoaa herkkujaan aamusta iltaan. Yhdistelmälipulla saat pääsyn sekä autonäyttelyyn että Rock 'n' Roll Nightin ohjelmistoon.

Sunnuntaina toivotamme erityisesti lapsiperheet tervetulleeksi, joten tuo koko perhe mukaan! Tervetuloa.


AUTOSHOW

AUTOMAAILMAN TÄHTIÄ YHDESSÄ PAIKASSA. AUTOJA, LIVEMUSIIKKIA JA MAKUNAUTINTOJA. TULE KANSSAMME VIIHTYMÄÄN ERIKOISAUTOJEN KAUDEN PÄÄTÖSNÄYTTELYYN, AINO AREENALLE.Lauantaina esiintymässä Johnny and The Dodgers
Lauantaina esiintymässä Johnny and The Dodgers

Tapahtuman aukioloajat:

  • Lauantai 30.9. kello 11-18: Autonäyttely
  • Lauantai 30.9. kello 10-16: Rock'n'Roll Night
  • Sunnuntai kello 10-16: Autonäyttely / perhepäivä
  • Molempina päivinä: Harrasteparkki

AUTOSHOW on yhdistelmä Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show'sta ja Rocn'Roll Night -tapahtumista. Rock'n'Roll Night on tapahtuman After Party, jonne kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Tule viettämään ikimuistoinen päivä ja ilta autojen ja hyvän musiikin maailmassa.

Yhdistelmälipulla autonäyttely ja Rocn'Roll Night -ohjelmisto. 

Osta liput tapahtumaan

ROCK'N'ROLL NIGHT ESIINTYJÄT